Het Waardhuis

Krimpen aan den IJssel

Wonen in een parkachtige omgeving

Het Waardhuis bestaat uit een mix van drie ruime woningen met tuin en zes appartementen. Voor het gebouw komt een gemeenschappelijke tuin en een parkeergelegenheid voor 15 auto’s. De collectieve tuin moet bijdragen aan ontspanning en ontmoeting op de plek waar ooit de uitvalbasis van het Hoogheemraadschap Krimpenerwaard was.

De woningen variëren van 118 m2 tot 140 m2.

Locatie:
Krimpen aan den IJssel

Omvang in M2:
1.550

Status:
In verbouwing

Programma:
6 appartementen

3 eengezinswoningen

Het Waardhuis’ tot de ‘parel’ van de Olympiade

Het Waardhuis ligt op een strategische plek, midden in de groene rand die de grens vormt tussen woonwijk en park en op loopafstand van de IJssel. Een prachtige plek voor een wandeling langs het water. In de naaste omgeving staat het winkelcentrum De Korf, De Crimpenhof en het Krimpenerwaard College. Zo hebben de toekomstige bewoners de dagelijkse boodschappen binnen handbereik.

 

Bij de transformatie van het gebouw en de herinrichting van de buitenruimte is goed gekeken naar de omgeving waardoor het complex een hoogwaardige uitstraling gekregen heeft en de relatie met de omgeving versterkt is.

Cases